IT High Group IT- аутсорсінг, продаж комп'ютерної техніки, програмного забезпечення, ігрові товари 8 (0382) 708-527
Головна » 2009 » Червень » 30 » Для гравців WarCraft
Для гравців WarCraft
11:44

Для гравців WarCraft

Спеціально для гравців комп'ютерної гри WarCraft компанія SteelSeries випустила обмежену серію WORD OF WARCRAFT EDITION SERIES - комп'ютерні аксесуари, в стилі WarCraft.

Ігрова лазерна мишка SteelSeries MMO World of Warcraft.

Ігрова лазерна мишка SteelSeries MMO World of Warcraft.Ігрова лазерна миша SteelSeries MMO World of Warcraft розроблена спеціально для шанувальників MMORPG-гри World of Warcraft® від Blizzard® компанії SteelSeries. Мишка, що повністю налаштовується під користувача, SteelSeries MMO World of Warcraft Gaming Mouse зможе не тільки бути відповідною, але й перевершувати найвибагливіших геймерів World of Warcraft.

Використання миші SteelSeries World of Warcraft MMO Gaming Mouse дає великі переваги всім гравцям, незалежно від їх стилю гри та навичок.

Стилістично World of Warcraft MMO Gaming Mouse має бути дуже знайома гравцям World of Warcraft, оскільки зовнішній вигляд схожий на інтерфейс гри. Щоб відповідати особистим перевагам гравців передбачені широкі можливості па налаштуванню. Разом із достатньо простим програмним забезпеченням, користувач може запрограмувати всі 15 кнопок у відповідності до команд World of Warcraft.

Ігрова лазерна мишка SteelSeries MMO World of Warcraft 2Крім того, новинку відрізняє агресивний дизайн, а завдячуючи яскравим світодіодам, зовнішній вигляд моделі дійсно вражаючий. підсвічування складається з 10 різних варіацій с більш ніж 16 мільйонами кольорових рішень.

Особливості:
- підтримка макросів довжиною до 160 символів;
- 15 кнопок, які можна запрограмувати;
- більш 130 передвстановлених команд для створення макросів по принципу “drag-and-drop”;
- 16 мільйонів варіантів підсвічування з трьома рівнями інтенсивності та пульсації;
- перша у світі миша, яка була створена спеціально для World of Warcraft®.

Варість миші SteelSeries World of Warcraft MMO Gaming Mouse: $99.99

 

Килимок для миші Qck WOW Lich King Exclusive.

Килимок для миші Qck WOW Lich King ExclusiveQck WOW Lich King Exclusive – обмежена серія зі скріншотом із нової версії WOW. Килимок може бути гарним подарунком всім любителям цієї гри.

Килимок для миші SteelSeries Qck виготовлено із високоякісного тканьового матеріалу, що забезпечує точність  та безперервність ковзання. Комбінація цього матеріалу і оптимізованої текстурованої поверхні гарантує м'якість і легкість ковзання.

Серія Qck має в своїй основі спеціально розроблений нековзний гумовий шар, який запобігає небажаним зсувам килимка на гладких поверхнях.

Килимок Qck використовується професійними гравцями по всьому світу і дозволив виграти більше турнірів, чим будь-який інший ігровий килимок. Це прекрасний вибір не лише для серйозних гравців але і для дизайнерів і користувачів, яким важлива точність та акуратність. Килимок оптимізований для мишей з будь-яким типом сенсора і різним рівнем чутливості.

Варість килимка для миші SteelSeries Qck: $15.99

 

Клавіатура Steelseries/ZBoard WotLK Gaming Limited Edition RU.

Клавіатура Steelseries/ZBoard WotLK Gaming Limited Edition RU.Унікальна ігрова клавіатура, яка може бути адаптована для любої гри за допомогою кейсетів (набору кнопок). Спеціальна можливість «анти-дублювання» забезпечує одночасне натиснення до 7 клавіш, тоді як більшість клавіатур дозволяє одночасно натискати не більше 2-4 клавіш. Клавіатура може бути повністю налаштована під ваші вимоги за допомогою програмного забезпечення Z Engine. Додатково клавіатура має можливість включення макросів простим перетягуванням макрокоманд на спеціальні клавіші за допомогою програмного забезпечення. Вбудований 2-х портовий USB-Hub. У комплекті два змінних корсета: перший зі стандартною клавіатурою, другий – з ігровою розкладкою.
Технічні характеристики:
- 24 клавіші  вираження емоцій;
- інтуїтивно зрозуміла розкладка для повної відповідності при використанні у PvP-баталіях та Рейдах;
- команди, які часто використовуються, нанесені на клавіші;
- сумісна зі всіма версіями WOW для ПК.

Варість клавіатури WotLK Gaming Limited Edition: $75.99

 

Ігровий кейсет Steelseries/ZBoard WotLK Gaming Keyset Limited Edition RU

Захоплюєтеся грою в World of Warcraft? Граєте на клавіатурі із стандартною розкладкою? Спеціально для Вас був розроблений новий кейсет для всіх версій WOW для ПК. Кейсет використовується в доповненні до клавіатур Zboard Gaming Keyboard, Steelseries Zboard Limited Edition. Додаткові 24 клавіші вираження емоцій, інтуїтивно зрозуміла розкладка для повної відповідності при використанні PVP- баталіях і Рейдах. Команди, які найчастіше використовуються, нанесені прямо на клавіши.

Варість ігрового кейсету WotLK Gaming Keyset Limited Edition: $27.99

 

Замовити продукцію SteelSeries із серії WORD OF WARCRAFT EDITION SERIES можна подзвонивши за телефонами: 8-0382-70-85-27, 8-098-121-74-89, 8-063-859-56-33, або написавши листа на адресу: ihg@ukr.net

Переглядів: 1168 | | Теги: limited edition, SteelSeries, мишка, warcraft, килимок для миші, клавіатура